Review: Toni&Guy Dry Shampoo

Toni&Guy Dry Shampoo

Toni&Guy Dry Shampoo

Wat een uitkomst is dit product! Als ik eerlijk ben had ik nog nooit van droog shampoo gehoord voor ik stage ging lopen in Londen 2 jaar geleden. Daar zag ik het overal! Ik ben er mee gaan experimenteren en ik kan niet meer zonder. Ik hoef nu niet meer elke dag mijn haar te wassen om het er fatsoenlijk uit te laten zien. Nog iets wat ik overal in Londen tegenkwam: Toni&Guy! Deze Dry Shampoo is dan ook mijn absolute favoriet geworden. In deze post een review en een instructie filmpje voor jullie!

Wat is droog shampoo? Voor degenen die dit niet weten, het is een product dat je op je haarwortels spuit om ervoor te zorgen dat je haar nog een tweede of derde dag meegaat. Het absorbeert de olie op je hoofdhuid waardoor je haar weer fris aanvoelt en volume heeft, zonder te wassen! Ik heb meerdere droog shampoo’s uitgeprobeerd voor dit mijn favoriet werd. Het nadeel van de meeste vind ik namelijk dat het een zichtbaar wit poeder in je haar spuit. Dit wrijf je wel weg, maar je voelt dat het echt een laagje achterlaat. Deze van Toni&Guy is vederlicht, laat geen restjes achter en blijft de hele dag werken! Verkrijgbaar bij de Etos.

Leave a Reply