Review: The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser

Tea Tree Foaming Cleanser

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Tea Tree Foaming Cleanser had ik nog niet eerder geprobeerd en ik vind het tot nu toe een van de fijnste facewash producten die ik heb gebruikt! Ik wissel vaak van facewash. Ik vind het leuk om nieuwe varianten uit te proberen en het is ook beter omdat je huid snel gewend raakt aan een product. Ik zou een facewash nooit gebruiken om make-up mee van mijn gezicht te wassen, maar het is ‘s ochtends wel een hele fijne oppepper voor je huid. Ik gebruik ze dan ook altijd alleen ‘s ochtends onder de douche als eerste reinigingsproduct.

Het fijne van dit product vind ik onder andere de verpakking. Het is gewoon heel fijn dat het een pomp heeft. Het is hygiënisch en heel makkelijk te doseren. Ik gebruik altijd twee pompjes. Het geeft een rijk schuim dat heel fijn aanvoelt op je huid. Van alle facewash producten die ik heb geprobeerd heb ik bij deze echt het gevoel dat het een oppepper geeft aan je huid. Het bruist en je voelt het gewoon in je poriën. Je huid voelt daarna zacht en schoon aan zonder dat het je huid uitdroogt. Heerlijk product en goed begin van de dag!

4 thoughts on “Review: The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser

  1. Gewoon proberen! Als je zorgt dat je daarna je huid goed hydrateert met een dag- of nachtcreme komt het vast goed 😉

  2. Je kan op de site van de bodyshop een huidtest doen, daar komen dan de geschikte producten uit voor jouw type huid.

Leave a Reply