Review: Rexona Maximum Protection

Rexona Maximum Protection

Rexona Maximum Protection

Bah! Zweten, vies! Is toch zo? Vind ik wel in ieder geval.. Nou ja, bij sporten is het heerlijk! Maar gewoon overdag blijf ik liever zo droog mogelijk. Mijn probleem is alleen dat ik heel snel zweet onder mijn oksels. Zo irritant! Het maakt niet uit welke stof ik draag of welke deo ik gebruik.. En ik heb echt elk merk al eens getest! Niets werkt! Tot ik dit tegen kwam..

Laat ik voorop stellen dat het heus geen wondermiddel is. Als je je druk maakt omdat die ene leuke jongen langs loopt, je dat belangrijke examen moet maken of omdat je zometeen dat oh zo belangrijke gesprek hebt ga je nog steeds zweten.. Haha! Maar wel veel minder. Zoals ik al zei zweet ik altijd heel snel. Altijd al zo geweest, niks aan te doen. Geen enkele (spuitbus of roller) deo werkt voor mij daartegen.

Toen ik een reclame zag voor Rexona Maximum Protection moest ik het dus een keer proberen. Merk ik verschil? Ja! Echt ik zou niks anders meer willen. Het is een crème die je ‘s ochtends na het douchen opsmeert. Het lijkt een beetje op een roller deo alleen moet je bij deze verpakking aan de onderkant draaien (twee klikjes is genoeg) en dan komt de crème naar boven. Wat me gelijk opviel is dat de crème veel dikker en stugger is dan een roller deo.

Het kost even wat tijd om het goed uit te smeren en om in te trekken. Je kan dus het beste even wachten met aankleden. Dat is ook gelijk een nadeel aan het product, de witte strepen. Pas dus op met zwarte kleding! Want het laat absoluut strepen na. Maar eerlijk gezegd maakt me dat niets uit! Dat neem ik echt voor lief. Ik blijf vele malen droger dan normaal in wat voor kleding dan ook. Gedurende de dag hoef je ook niet opnieuw deo op te spuiten. Aan het einde van de dag ruik je nog steeds fris en ben je nog steeds droog. Ik vind het een top product!

Leave a Reply