Review: Olaz Regenerist 3-zone Treatment Cream & 3-zone Super Serum

Olaz Regenerist 3-zone Treatment Creme

Olaz Regenerist 3-zone Treatment Crème

Olaz Regenerist 3-zone Super Serum

Olaz Regenerist 3-zone Super Serum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze crème en dit serum gebruik ik alweer ongeveer een jaar en ik zou echt niks anders meer willen! De treatment crème gebruik ik als nachtcrème en het serum gebruik ik ‘s octhends en ‘s avonds. Een jaar geleden heb ik mijn dagelijkse skincare routine helemaal omgegooid en het gaan gebruiken van deze producten was daar onderdeel van (Ik ben bezig aan een filmpje hierover). Na een jaar is mijn huid echt dramatisch verbeterd!

In mijn laatste filmpje “Mijn vijf favoriete winterproducten” haalde ik al aan dat ik de Olaz Regenerist 3-zone Treatment Crème gebruik tegen die droge winterhuid. Het is namelijk een dikke crème die super goed hydrateert. Omdat hij vrij vettig is gebruik ik hem alleen als nachtcrème, als basis voor mijn make-up vind ik hem te zwaar, maar een super crème dus om je huid ‘s nachts te laten herstellen! Ik kies zelf wel altijd voor de parfum vrije variant, omdat ik de geur anders wat te sterk vind.

Olaz 3-zone Serum & Creme

Olaz 3-zone Serum & Creme

De 3 zones die de crème aanpakt zijn de ogen, de kaaklijn en de hals. De plekken waar de huid het snelst verslapt dus. Niet dat ik het idee heb dat ik al rimpels begin te krijgen, maar de intense hydratatie is hoe dan ook geweldig voor mijn huid. Ik heb namelijk altijd gedacht dat ik van ‘zware’ crèmes alleen maar meer onzuiverheden kreeg maar het tegendeel blijkt waar! Hoe beter en dieper ik mijn huid hydrateer, hoe minder onzuiverheden ik krijg. Hierover maak ik een filmpje De Sleutel Tot Een Zuivere Huid, dus hier kom ik nog uitgebreid op terug!

Een fantastische aanvulling op deze crème is dan ook het bijbehorende Regenerist 3-zone Super Serum. Dit serum breng ik dus aan voor mijn dag- of nachtcreme. Twee pompjes is genoeg en het smeert ver uit. Dit zorgt voor een nog diepere hydratatie en een verdere versteviging van de huid. Nogmaals niet dat ik al rimpels krijg, maar nu ik dit serum zowat een jaar gebruik merk ik echt dat mijn huid steviger en voller aanvoelt. Het ondersteunt het natuurlijk herstel en de vochtbalans van de huid. Dit serum heeft wel een parfum, maar deze geur vind ik niet storend.

Het zijn misschien niet de meest goedkope producten die je in de drogist kan kopen (rond de 30 euro). Toch vind ik het een goede investering! Met beide producten kan je namelijk lang doen omdat je er niet veel van nodig hebt. Sinds ik deze twee crèmes gebruik, koop ik veel minder vaak een potje nachtcrème. De sleutel is een likje crème of twee pompjes serum over je handen verdelen en het als het ware in je huid ‘drukken’. Door de warmte van je handen versmelt het met je huid en heb je veel minder nodig! Ook dit zal ik in De Sleutel Tot Een Zuivere Huid laten zien. Maar voor nu: ik vind het topproducten! Vaak zijn er ook acties met 2 voor 1 in drogisterijen zoals de Etos en dan kan je het zeker een keer uitproberen.

 

Leave a Reply