Review: Nivea Bodylotion Voor Onder De Douche

Nivea bodylotion voor onder de douche. Droge huid.

Bodylotion voor onder de douche.

Toen ik dit product op TV langs zag komen dacht ik gelijk: dat moet ik proberen! Ideaal tegen die droge winterhuid als je weinig tijd hebt ‘s ochtends. Al dat smeren kost zoveel tijd.. Maar kan iets dat je gelijk weer van je afspoelt echt goed werken?

Als ik eerlijk ben had ik er niet echt hoge verwachtingen van. Mijn huid kan dan ook heel droog worden in de winter. Vooral mijn armen. Dan heb ik echt een sterk product nodig tegen die ruwe plekjes. Hoe kan iets dat je gelijk van je afspoelt dan enig effect hebben? Ik koos dan ook voor de variant voor de droge huid (de blauwe fles).

Ik ben blij verrast! Het viel me echt heel erg mee hoe mijn huid aanvoelde na het eerste gebruik. Het voelde zacht, gehydrateerd en totaal niet vettig aan. Nadat je je afgedroogd hebt blijft er niets van achter op je huid. Ook is het heel fijn dat het zo weinig moeite kost. Omdat je toch al nat bent en de crème vrij dun is, heb je je super snel ingesmeerd! Je hele lijf met bodylotion insmeren na het douchen duurt veel langer. Dat vind ik ook de grootste kracht van dit product, super snel in gebruik!

De nadelen vind ik dat het de echt droge plekken op je huid, bij mij dus mijn armen, niet genoeg hydrateert. Daar heb ik dan toch nog bodylotion voor nodig. Het product hydrateert goed, maar zeker niet zo goed als een gewone bodylotion. Ook vind ik de geur niet geweldig. Dit is het typische ‘Nivea geurtje’, waar ik niet zo’n fan van ben. Dat gaat me op den duur tegen staan. Let ook op dat je het goed wegspoelt! Het kan een vettige laag achterlaten in je douche en je wilt niet uitglijden.

Conclusie: als ik alles tegenover elkaar zet vind ik Nivea bodyloition voor onder douche toch zeker een aanrader. Het is misschien niet zo top als je normale lotion, het is zeker lekker snel. Ideaal dus voor ‘s ochtends als je haast hebt of ‘s avonds voor je in bed kruipt en je geen plakkerig gevoel op je huid wilt. Ook smeer ik nu vaker mijn hele lijf in, in plaats van alleen de echt droge plekken. Lekker handig dus!

Leave a Reply