Review: L’oreal Paris Rouge Caresse Cheeky Magenta

L'oreal Paris Rouge Caresse 07 Cheeky Magenta

L’oreal Paris Rouge Caresse 07 Cheeky Magenta

Vorige week had ik een feestje met een magenta thema. Heeft vast iets te maken met mijn huidige werkgever.. 😉 Magenta accessoires, kleding en make-up waren de dress-code. Dit leek me een leuk moment om een lipstick van de Rouge Caresse lijn van L’oreal Paris uit te proberen. Kleur 7: Cheeky Magenta. Perfect toch?

Cheeky is de lipstick zeker. De kleur is leuk en apart. Niet echt standaard roze. Het is best een knalkleur dus je moet hem wel goed combineren. Echt iets voor een feestje, ik zou hem niet doordeweeks dragen. Cheeky is ook de kwaliteit van de lipstick. Die vind ik namelijk erg slecht. Hij blijft totaal niet zitten. Ik kon elk uur mijn lipstick bijwerken, daar heb ik echt geen zin in als ik met mijn vrienden en collega’s probeer te praten en dansen! Ziet er lekker uit met je spiegeltje en je lipstick midden op de dansvloer..

Magenta Lips

Magenta Lips

Pluspunt van de lipstick vind ik wel dat hij heel zacht is voor je lippen. De crème is rijk en voelt fluweelzacht aan. Hij droogt je lippen totaal niet uit en verzorgt echt als een lippenbalsem. Maar ja, daar heb ik lippenbalsem voor! Als ik een lipstick koop wil ik vooral dat hij goed blijft zitten. Dat viel me erg tegen. Het was leuk voor dit feestje maar ik vind het geen aanrader. Jammer dat de lipsticks van L’oreal mij altijd tegen vallen.

2 thoughts on “Review: L’oreal Paris Rouge Caresse Cheeky Magenta

  1. @cellamaassen Deze was zo’n 15 euro. Had er dus echt meer van verwacht! Lekker veel comments van je opeens op m’n blog trouwens. Leuk! 😉

Leave a Reply