Review: L’oreal bijpassende lipstick en nagellak

L'oreal Color Riche lipstick en Resist & Shine nagellak in Orange Fever

L’Oreal heeft voor de zomer een paar nieuwe kleuren aan de Color Riche lipstick lijn toegevoegd. Mooie knalkleurtjes voor de zomer. Op zich niet heel bijzonder, nieuw seizoen nieuwe kleuren, maar het leuke is dat er bijpassende nagellak bijzit! Deze zijn nu samen te koop voor €14,99. Ik ben gek op felle kleuren in de warmste tijd van het jaar en vond het wel eens tijd worden om een rode tint aan mijn collectie toe te voegen..

Het product

 

 

 

 

 

 

 

 

Het leuke aan de Color Riche lijn van L’oreal vind ik dat de kleuren afgestemd worden op je haarkleur en daarmee huidstint. Het is dus heel makkelijk een kleur te kiezen die bij je past. De Orange Fever die ik heb gekocht is natuurlijk voor blond haar. Rood met een oranje ondertoon staat erg mooi bij licht haar. Per haarkleur zijn er ook verschillende kleuren te kiezen.

De lipstick is van erg goede kwaliteit voor de prijs. Meestal merk ik dat een lipstick met een intense kleur niet mooi blijft zitten, maar de Color Riche wel. De lipstick is makkelijk aan te brengen en voelt aan als een lippenbalsem. Hij hydrateert goed en droogt je lippen totaal niet uit. Uren later is de kleur nog steeds intens.

De nagellak vind ik ook erg fijn. De kleur is fel, maar dekt toch in één laag heel mooi. Hij is snel droog en blijft ongeveer een week mooi zitten. Normaal draag ik nooit nagellak op mijn vingers maar voor een feestje is deze kleur wel erg leuk. Ik lak het liefst alleen m’n teennagels, wat met deze lak ook heel goed gaat door het kleine en makkelijk hanteerbare kwastje. Fantastisch voor die mooie peep-toe pumps in de zomer!

 

Leave a Reply