Review: John Frieda Sheer Blonde Go Blonder

John Frieda Shampoo&Conditioner

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder shampoo & conditioner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder belooft je blonde haar langzaamaan lichter te maken. Dit komt doordat het verrijkt is met kamille en citrus; beide van nature lichte bleekmiddelen. Nu moet ik zeggen dat je geen wonderen van het product moet verwachten. Je gaat echt niet van honing- naar platinablond in een paar wasbeurten. Toch heeft het product zeker een oplichtend effect na een week of twee. Deze shampoo en conditioner vind ik in ieder geval heel erg fijn!

Het product ruikt heerlijk en maakt je haar ook nog eens ultra zacht. Ik kan merken dat de shampoo erg goed is omdat het je haar gewoon reinigt (dit merk je doordat je haar een beetje stroef aanvolet na het uitspoelen, zoals het hoort dus). De conditioner is dan weer heerlijk voedend omdat het je haar zacht en soepel maakt.

Zoals ik al zei hoef je geen wonderen te verwachten, maar ik merk dat mijn haar iets lichter wordt en een mooie en gezonde glans heeft in de zon. Zeker een aanrader voor in de zomer dus! Misschien niet heel goedkoop (€8,99 per stuk), maar je doet er lang mee.  Ik zorg graag goed voor mijn haar omdat ik er veel mee doe (föhnen, stijlen, veel borstelen). Dan mogen haarproducten voor mij ook ietsje meer kosten.

NOTE: Ik ben aan het experimenteren geweest met een voedend en oplichtend haarmasker voor blond haar met mango en kamille. Eind deze week is het filmpje online!

One thought on “Review: John Frieda Sheer Blonde Go Blonder

  1. Pingback: Aankopen in Februari | Low Budget Beauty

Leave a Reply