Review: Herome Nail Hardener

Herome Nail Hardener Strong

Herome Nail Hardener Strong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om de een of andere reden heb ik altijd hele zwakke vingernagels gehad. Ik laat ze vaak lang groeien, maar ze breken altijd af of ze splijten. Vooral mijn duimnagels splijten altijd! Op zich had ik er vrede mee en liet ik het zo, maar toch vond ik het er altijd onverzorgd uitzien. Dit is ook altijd de reden geweest dat ik ze niet vaak lakte, het bleef toch niet goed zitten omdat mijn nagels zo broos waren. Na een tip van een vriendin ben ik daarom Herome Nail Hardener uit gaan proberen.

Het is een kuur voor je nagels van 14 dagen. Het moet je nagels harder en witter maken, ze helpen te groeien en ervoor zorgen dat ze niet meer splijten. Het idee is dat je op dag 1 een laagje aanbrengt, op dag 2 een tweede laagje en op dag 3 reinig je je nagels met nagellak remover en breng je weer een laagje aan. Dit doe je dus gedurende twee weken. Als het opgedroogd is ziet het er gewoon uit als doorzichtige nagellak waardoor je nagels er intussen ook mooi verzorgd uitzien.

Mijn nagels na twee weken

Mijn nagels na twee weken

 

 

 

 

 

 

 

Ik moet zeggen, het werkt echt! Ik ben nu 14 dagen verder en mijn nagels zijn inderdaad een stuk steviger en witter. Mijn nagels zagen er na 3 dagen al witter uit en na een week begon ik te merken dat ze harder werden. Ik merk het vooral aan het feit dat mijn nagels niet gelijk splijten als ik mijn hand eens ergens tegen aanstoot. Normaal was mijn nagel dan gelijk gebroken.. Of ze nou echt sneller zijn gaan groeien vraag ik me af, dat valt volgens mij wel mee. Na twee weken zijn ze hoe dan ook langer.

Wat ik wel irritant begon te vinden was dat ik elke avond mijn nagels moest lakken. Ik ben vaak laat thuis, dus daar had ik niet altijd zin in. Toch bleef ik het doen want ik wilde de kuur afmaken. Ook gaat het laagje vrij snel kapot, het is vrij kwetsbaar. Ik adviseer je dan ook om het ‘s avonds te doen voor je gaat slapen. Dan kan het in ieder geval de hele nacht intrekken. Blijf ook het flesje goed schudden voor gebruik, het wordt anders erg dik. Het aanbrengen van het tweede laagje wordt daardoor ook moeilijker. Neem dus even de tijd om het te laten drogen.

Alles bij elkaar vind ik het een goed product! Het is echt een life-saver voor zwakke nagels. Mijn nagels zijn veel steviger dan eerst en ook veel gladder. Hierdoor kan ik mijn nagels weer vaker gaan lakken! Leuk voor de zomer. Als je net als ik last hebt van zwakke nagels zou ik het je zeker aanraden. Ik heb ongeveer tweederde van het potje opgemaakt met de kuur, maar het mooie is dat het product verder ook te gebruiken is als base-coat voor je nagellak.

One thought on “Review: Herome Nail Hardener

  1. Pingback: Nailpolish Haul! | Low Budget Beauty

Leave a Reply