Review: Garnier Nutritionist Cafëine Oogroller

Garnier Nutritionist Cafëine Oogroller

Garnier Nutritionist Cafëine Oogroller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kent dat wel, je hebt een feestje gehad en moet vroeg op of je hebt om een andere reden veel te weinig geslapen. En wat krijg je dan? Wallen! Ik heb niet alleen daar last van, mijn oogleden zwellen ook nog eens op en dan houd ik uren van die dikke slaapoogjes. Knap lastig als je een lange dag voor de boeg hebt en je moet er fris uitzien. Ik heb al veel producten uitgeprobeerd die hier tegen zouden moeten helpen en ik niets werkte echt goed. De beste remedie blijft dan ook gewoon genoeg slapen. Maar ja, dat gaat niet altijd en af en toe heb je iets extra’s nodig.

Daarom ben ik ook zo enthousiast over de Garnier Nutritionist Cafëine Oogroller. Dit product is niet nieuw, het is al een hele tijd op de markt. Ik gebruik het dan ook al een hele tijd (bijna een jaar) en toch ben ik nog maar aan mijn tweede flesje bezig! Voor mij werkt dit product echt. De roller voelt zeer prettig aan op de ogen, masseert de huid zacht en het product smeert zeer makkelijk uit. Ik breng het altijd ‘s ochtends aan nadat ik mijn gezicht gereinigd heb en m’n dagcrème heb aangebracht. Ik rol de roller onder mijn ogen, over mijn oogleden en over de huid rondom het oog (tot aan de wenkbrauw en net naast het oog). Vaak gebruik ik hem ook ‘s avonds voor het slapen gaan. Het trekt snel in en is een prima basis voor make-up.

‘s Ochtends maakt het mijn ogen echt wakker. Ik heb bijna elke ochtend gezwollen oogleden en dit product werkt echt om gezwollen ogen minder dik te maken. Het verkoelt en voelt bijna aan alsof je ijsblokjes op je oogleden legt. De huid rond de ogen voelt verfrist, verstevigt en heerlijk zacht aan. Ik vind het gewoon fantastisch! Ok, deze oogroller is niet heel goedkoop (gemiddeld €14,99). Maar je doet dus maanden met één roller. Als je hem een keer ergens in de aanbieding weet te scoren heb je dus echt een koopje.

2 thoughts on “Review: Garnier Nutritionist Cafëine Oogroller

  1. Ik had deze roller aan mijn vader gegeven omdat hij altijd last heeft van wallen:P

Leave a Reply