Review: Essence Pro White French Manicure Set

French Manicure Set

Essence Pro White French Manicure Set

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind deze nagellak niet slecht. Het pakketje bevat een witte tip painter, een topcoat die je nagels witter doet lijken en stickertjes om dat perfecte randje te krijgen. Op zich werkt het goed. Met dit pakketje kan je echt een heel leuk french manicure effect creeën en dat voor maar € 3,49! Je moet er wel even de tijd voor nemen, want het is een gepriegel, maar het resultaat vind ik heel mooi!

French Manicure

Het resultaat!

 

 

 

 

 

 

 

De topcoat is ook erg leuk om gewoon zo op je nagels te doen. Hij laat je nagels namelijk echt witter lijken. Perfect dus als je haast hebt en je nagels toch nog snel dat beetje extra wilt geven. De lak droogt ook snel dus je bent zo klaar voor vertrek. Dit doe ik ook wel eens op mijn teennagels als ik net een wit randje heb. Je teennagels zien er dan naturel en mooi verzorgd uit.

Over de kwaliteit van de lak ben ik iets minder te spreken. Toen ik de full french manicure had gedaan, begon ik na de eerste dag al beschadigingen te zien (op deze dag heb ik wel met veel tassen lopen slepen, maar toch). Je hoeft van deze lak dan ook niet te verwachten dat hij een week blijft zitten. Je moet het dan ook vooral doen voor bijvoorbeeld een feestje, want dan heb je wel een french manicure voor maar €3,49!

5 thoughts on “Review: Essence Pro White French Manicure Set

  1. Ik heb hem ook gebruikt.. ben er ook niet erg over te spreken.
    Ik had hem gekocht voor een dagje uit.
    Maar na 1 dag begon hij er af te gaan.

  2. Ik vind het maar niks. Ik heb tijdens de opruiming bij de kruidvat van die stickertjes gekocht dan kanjezelf een goeie topcoat kopen en witte lak. Ik vind dat je de filmpjes en site leuk doet en alle budget dingen.Ou je misschien een keer Willem schrijven over actionnmakeup van het merk max? P

  3. Leuke dingen doe je ga zo door en stop niet je doet het super leuk!!! Vooral dat filmpje van de budget dingen en ook die lekkere masker

Leave a Reply