Review: Essence Nail Care Pencil

Essence nail care pencil

Essence Nail Care Pencil

 

 

 

 

 

 

 

Normaal doe ik nooit zoveel aan vingernagel verzorging. Ik vijl ze altijd wel netjes en doe er af en toe een laagje doorzichtige lak op (knalkleuren doe ik eigenlijk alleen op mijn teennagels), maar ik wil er niet al te veel tijd aan besteden. Natuurlijk heb ik wel graag mooi verzorgd uitziende nagels en daarom vind ik dit zo’n leuk product. Het is snel en je nagels en nagelriemen zien er in no time verzorgd uit.

Het werkt echt als een soort stift. De tip is zacht en bevat een olie met vitamine A en E en aloe vera. Je kan die olie als het ware op je nagels en nagelriemen ‘tekenen’. Het trekt snel in en je nagelriemen zien er direct beter uit! Ik heb vaak van die velletjes rond mijn nagels en dit Nail Care Pencil zorgt voor onmiddelijke hydratatie. Je nagels voelen ook sterker en en hebben een gezonde glans.

Je hoeft geen wonderen van het product te verwacten, het lost niet gelijk alle velletjes en dergelijke op ofzo. Maar het is wel een heel gerichte verzorging voor je nagelriemen. Ik gebruik het ook wel eens in combinatie met een voedende handcrème. Als je hem regelmatig blijft gebruiken (bijvoorbeeld voor je gaat slapen) zal je echt resultaat zien. Verder is het ook een goede SOS verzorging voor onderweg!

2 thoughts on “Review: Essence Nail Care Pencil

  1. Je doet het weer auperleuk mijn Vriendinnen kijken nu ook om de 2 dagen naar dit blog en dat zijn er 4die het ook blijven doen

Leave a Reply