Review: Essence Blush

Essence logo

 

 

 

 

Ik ben gek op blush! Ik gebruik het elke dag. Mijn huid is erg licht en met mijn blonde haar vind ik mezelf er zonder blush snel bleek uitzien. Dat beetje kleur op je wangen geeft je look echt een boost. Je ziet er gezonder en frisser uit. Ook vind ik het erg mooi staan, zodat ik me zekerder voel. Deze blushes van Essence vind ik dan ook heel fijn. Ze hebben een mooie en natuurlijke tint en ze zijn nog heel goedkoop ook! Je hebt ze al vanaf € 2,49.

Essence multi colour blush number 10: how cute is that?

Essence multi colour blush number 10: how cute is that?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kleur zegt het al: how cute is that? Deze multi colour blush is mijn nieuwe favoriet! Ik vind hem heerlijk en hij ziet er vrolijk uit. De tint is heel zomers en subtiel. Als je hem aanbrengt haal je je kwast in een ronddraaiende beweging over alle kleuren tegelijk. Dit geeft op je wangen een kleureneffect met verschillende subtiele tinten door elkaar.

 

Essence silky touch blush number 10: adorable

Essence silky touch blush number 10: adorable

 

 

 

 

 

 

 

An adorable colour for an adorable look! Deze kleur is perfect voor een heel natuurlijke look. Hij is vooral geschikt voor je als je een hele lichte huid hebt, met licht haar. Voor mij is hij perfect om elke dag te dragen. Toch kleur op je wangen maar niet gelijk zo’n opgetut uiterlijk. Perfect als je houdt van licht blozende wangen alsof je net van buiten komt.

 

Essence silky touch blush number 40: natural beauty

Essence silky touch blush number 40: natural beauty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de tweede kleur van de silky touch blush lijn die ik graag gebruik. Deze kleur gebruik ik alleen samen met de adorable. Ik gebruik deze tint om de kleur op mijn wangen wat intenser te maken. De adorable breng ik aan op mijn gehele jukbeenderen. Daarna breng ik de natural beauty alleen op het achterste deel bij mijn oren aan. De twee kleuren bij elkaar geven meer diepte en zorgen voor een meer opgemaakte look. Ideaal als je uitgaat bijvoorbeeld!

3 thoughts on “Review: Essence Blush

  1. Ik ben meer van de duurdere marken zoals Max Factor of L’Oreal
    Die vind ik opzich fijner

  2. zijn dat kleine blushjes of wat grooter formaat
    ik heb ze nog niet bij mij kruitvat finiaal zien liggen.

  3. Ze zijn niet zo heel groot nee. Passen in de palm van je hand :-).

Leave a Reply