Review: Dove Visible Care

Dove Visible Care renewing

Dove Visible Care renewing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je hebt de nieuwe reclame van Dove vast al eens gezien op televisie. Het nieuwe product Visible Care zou wonderen voor je huid moeten doen. Het is een douchecrème met een nieuwe formule die je een gladdere en zachtere huid moet geven na een week en een zichtbaar mooiere huid na drie weken.

Het geheim zit hem in het feit dat er glycerine en natuurlijke vetten in het product zijn verwerkt. Het eerste zorgt ervoor dat de huid haar natuurlijke vocht vasthoudt en daardoor beter is gehydrateerd. Het tweede werkt als een soort buffer tegen het uitdrogen van de huid en zorgt ook weer voor hydratatie.

Ik vind het allemaal nogal vaag klinken en dacht daarom: dat test ik uit! Het product is er in drie varianten: Renewing, Softening en Brightening. Ik ga de Renewing variant in de blauwe fles de komende drie weken testen. Eerst kijk ik of ik na een week verschil zie en daarna na drie weken nog eens. Ik hou je op de hoogte..

Leave a Reply