Review: Dove Visible Care – Na 3 weken

Dove Visible Care renewing

Dove Visible Care renewing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik gebruik het product nu drie weken en Dove beloofd dat je een zichtbaar mooiere huid hebt na deze periode.. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet helemaal overtuigd ben. Ik kan geen dramamatisch verschil ZIEN aan mijn huid. Al is het wel zo dat miijn huid glad aanvoelt, zacht is en een gezonde glans heeft.

Toch is mijn huid op sommige plekken ook soms nog droog. Zoals mijn benen als ik ze net geschoren heb, of m’n bovenarmen na een lange dag. Ook zei ik dat ik hoopte dat de bultjes op mijn bovenarmen minder zouden worden. Hier zie ik alleen jammer genoeg geen verschil. De bultjes zijn er nog altijd.

Mijn uiteindelijke conclusie is dan ook dat je geen wonderen moet verwachten van dit product. Je huid wordt niet volledig vernieuwd ofzo. Ik geloof alleen wel dat het product je huid goed verzorgt. Mijn huid is wel heel zacht en heeft echt een mooie glans in de lente zon. Ik denk alleen dat het voor mij beter is om op de ‘Softening’ variant over te stappen (in de roze fles). Deze is speciaal voor een droge huid.

Leave a Reply