Review: Dove Visible Care – na 1 week

Dove Visible Care renewing

Dove Visible Care renewing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben dit product nu 1 week aan het testen. De verpakking belooft dat mijn huid zachter en gladder aan moet voelen na die eerste 7 dagen. Met het eerste ben ik het eens! Mijn huid droogt nogal makkelijk uit door het douchen. Vooral op m’n bovenarmen. Ik heb al veel verschillende douchegels geprobeerd en heel vaak had ik daarna droge en ruwe plekken op m’n armen. Dan moest ik me altijd eerst weer met bodylotion insmeren. Maar met Dove Visible Care heb ik hier helemaal geen last van gehad.

M’n armen en de rest van m’n huid voelt zacht en gehydrateerd aan. De hele dag. En dit zonder bodylotion. Of het m’n huid ook echt gladder maakt, daar ben ik nog niet over uit. Op m’n bovenarmen heb ik ook vaak van die onderhuidse pukkeltjes. Het zijn een soort talgophopingen. Ik heb er extra op gelet of dit verbeterd is. Ik heb het idee dat de bultjes minder zijn geworden, maar ze zijn zeker nog niet weg. Het product belooft een zichtbaar mooiere huid na drie weken, dus ik wacht nog even af. Ik hou je op de hoogte..

2 thoughts on “Review: Dove Visible Care – na 1 week

Leave a Reply