Review: Demak’Up Duo+

Wattenschijfjes

Demake'Up Duo+

 

 

 

 

 

 

 

Demak’Up heeft een nieuw wattenschijfje! Op zich is dit natuurlijk niet zo heel bijzonder, maar het is wel bijzonder dat dit wattenschijfje beter werkt dan elke andere die ik ooit heb gebruikt. Het wattenschijfje lijkt veel op de vorige Duo, alleen heeft het nu een soort honingraatstructuur aan één kant die ervoor moet zorgen dat je make-up nog makkelijker en beter kan verwijderen. Ik gebruik dit schijfje nu ongeveer twee weken en moet zeggen dat ik erg tevreden ben!

 De oog make-up is altijd het moeilijkste te verwijderen en deze schijfjes doen dit erg goed. Ik ben nog geen enkele keer ‘s ochtends wakker geworden met die zwarte waas onder m’n ogen die je wel eens hebt als je je mascara niet goed verwijderd hebt. Ook op mijn gezicht verwijderen ze alle make-up restjes. Ik kan ze zeker aanraden! Denk er alleen wel aan de schijfjes altijd even vochtig te maken voor gebruik. Hierdoor absorberen ze minder van het product dat je gebruikt en worden ze zachter. Zo weet je zeker dat ze je huid niet beschadigen.

2 thoughts on “Review: Demak’Up Duo+

  1. Ik vind ze niet fijn, ze irriteren mijn huid heel erg. Ik gebruik nu de sensative wattenschijfjes, de vorige duo’s waren een stuk fijner.

  2. Dit is een suuperfijn watje om je nagellak mee af te halen. Met 1 keer goed har wrijven heb je je nagellak er af.

Leave a Reply