RBT: hou je wimpers in topconditie

randombeautytip

 

 

 

 

Door vaak mascara te gebruiken (en vooral waterproof) kunnen je wimpers uitdrogen. Hierdoor worden ze kwetsbaarder en breken sneller of vallen makkelijker uit. Het is dus slim ze af en toe een beetje te verzorgen en te hydrateren. Dit kan je al doen met simpele vaseline!

Dip een wattenstaafje in de pot en breng de vaseline aan op je wimpers alsof je mascara aanbrengt. Dit maakt je wimpers erg vet dus doe het wel voor het slapen gaan. De volgende dag zijn ze heerlijk zacht en gehydrateerd.

Heb je ook een handige tip en wil je die graag terug zien op lowbudgetbeauty.nl? Mail dan naar: info@lowbudgetbeauty.nl

3 thoughts on “RBT: hou je wimpers in topconditie

  1. hey, ik wil je tips niet afbreken ofzo (het is nl. zeker waar dat je je wimpers moet verzorgen)… maar vaseline geeft je alleenhet GEVOEL dat ze gehydrateerd zijn. Vaseline bestaat namelijk uit petroleumolie. dit dringt niet in je huid (en dus ook niet in je wimpers) maar legt er een soort van film overheen. het is trouwens niet goed om dit bv op je gezicht te smeren. Normaal kan het dus nix goeds doen voor je wimpers, maar je hebt het gevoel van wel omdat het ‘vet’ er wel blijft opliggen
    groetjes, Lies

  2. Mmm.. Dat is toch vreemd. Ik heb deze tip gekregen van een schoonheidsspecialist. Ik vind in ieder geval dat het werkt :). Ik heb er goede ervaringen mee.

  3. hii 🙂 Ik ben het idd eens met Lies, omdat vaseline alleen maar van mineral oil is gemaakt. Zoek het maar op, dan krijg je er meer info over 🙂 Het heeft hetzelfde effect als siliconen. Misschien kun je ipv vaseline een andere soort creme gebruiken?

Leave a Reply