RBT: Föhn je haar na het stijlen


randombeautytip

 

 

 

 

Dit is een wel hele simpele tip, maar toch wordt er door veel mensen niet aan gedacht. Zelf stijl ik mijn haar ook graag, maar ik heb een hele hardnekkige krul. Mijn haar stijlen als het buiten regent of vochtig is, is dus hoe dan ook geen optie en ik moet er echt alles aan doen om te voorkomen dat de krul er weer terug inspringt.

Een handige tip op dat gebied is dan ook om na het stijlen nog een keer met de koude föhn over je haar te gaan. Je haar voelt namelijk snel alweer koel aan, maar binnenin je haar kan het tot een kwartier na het stijlen nog warm bijven. Hierdoor krijgt je haar de kans om weer te gaan krullen. Even een minuutje koud föhnen dus na het stijlen en het is opgelost!

Heb je ook een handige tip en wil je die graag terug zien op lowbudgetbeauty.nl? Mail dan naar: info@lowbudgetbeauty.nl

2 thoughts on “RBT: Föhn je haar na het stijlen

  1. Je hebt zon leuke site ,maar heb je dan ook een bepaalde tijd dat je er weer iets opzet? Ik volg zelf jou(ik zag jou voorbij gaan met wat maskers op YouTube)( en je legt alles heel goed uit)) beautygloss en veracamilla,misschien moet je daar eens een opvallende comment schrijven Odat er meer bezoekers Zijn. Maar blijf doorgaan

Leave a Reply