Nieuwe Bubbi Brushes Zijn Binnen!

Het is geen geheim dat ik GEK ben op Bubzbeauty. Daarom was ik ook super blij toen mijn bestelde kwasten van haar nieuwe make-up kwasten lijn binnenkwamen! Ik heb er al een tijdje op zitten wachten en zat dan ook klaar om te bestellen op de dag van lancering. Gelukkig was ik er snel bij want de bestellingen stroomden binnen! Super dus dat ze na een week al bij me bezorgd werden. Dit filmpje is mijn eerste indruk.

2 thoughts on “Nieuwe Bubbi Brushes Zijn Binnen!

  1. Hoi, ik heb even een vraagje, hoeveel verzendkosten komt erbij? Ik wil ze heel graag hebben, maar helaas zijn ze momenteel nog out of stock >< . Liefs Niki

  2. Je kan volgens mij twee opties kiezen. Ik nam de expres bezorging en dat was dacht ik 20 dollar ofzo. Zou daar wel de voorkeur aan geven. Ik had ze binnen een week! 😀 De gewone post versie duurt ruim een maand >_<

Leave a Reply