Mijn Favoriete BB Creams! Skin79 – Missha – Lioele

I love love LOVE BB Creams! Ik kan er geen genoeg van krijgen en probeer altijd weer nieuwe uit. Een goed jaar geleden ben ik er mee begonnen en het is echt HET onmisbare beauty product voor me geworden. Als ik make-up op doe ga ik geen dag zonder! Ik koop mijn BB Creams eigenlijk allemaal bij de BB Cream Shop omdat ik alleen Aziatische merken gebruik zoals Skin79, Missha en Lioele. In dit filmpje leg ik uit wat BB Cream is, wat mijn favorieten zijn en hoe je het gebruikt. Heb je vragen? Laat het me alsjeblieft weten!

2 thoughts on “Mijn Favoriete BB Creams! Skin79 – Missha – Lioele

  1. Ik gebruik eigenlijk nooit BB creams omdat ze vaak te licht voor mijn huidskleur zijn.. Wel gebruik ik de Garnier BB cream die kleur matcht mij nu wel gelukkig!

  2. Toch zijn er steeds meer BB Creams in verschillende tinten 🙂 Ook donkerdere kleuren zoals bij die van Missha. Als je weet welke tint je ongeveer hebt in foundation kan je daar ook op af gaan bij BB Cream. De kleuren worden altijd best goed omschreven.

Leave a Reply