Ik Stond Met Mijn Hoofd Op Een Bushokje!

Het is zo bizar om jezelf opeens full size op een bushokje te zien staan! Maar dat overkwam me afgelopen week. In juli moest ik een dag naar Amsterdam voor een top secret T-mobile project (waar ik parttime werk). Ik mocht er niks over zeggen tot september.. Wat bleek nou? T-mobile lanceerde een nieuwe reclame campagne in september omdat de winkels dan 10 jaar bestaan. Oftewel: T-mobile trakteert! Dit met speciale acties alleen in de maand september. Het leuke is dat ze een paar medewerkers hebben geselecteerd om aan de campagne mee te werken en ik was er daar één van!

We hebben in een studio in Amsterdam een hele dag foto’s gemaakt en gefilmd. De foto’s hebben door heel Nederland gehangen op bushokjes en bij stations e.d. De reclame is op de commerciële zenders uitgezonden na de reclame met Ali B waarbij hij het raar vindt dat hij ook ansjovis op z’n pizza moet nemen.. De reclame duurde letterlijk maar enkele seconden, maar de reactie die je dan hebt is toch: IK BEN OP TV!!!! Hahaha, het was in ieder geval een ontzettend leuke ervaring! De reclame is onder andere uitgezonden tijdens GT/ST en tijdens de Champions League. Vind ik stiekem toch leuk.. Hier zijn het filmpje en wat foto’s natuurlijk!

2 thoughts on “Ik Stond Met Mijn Hoofd Op Een Bushokje!

Leave a Reply