Gelaskins – Decorate Life!

Gelaskins LogoIk ben GEK op cases voor mijn iPhone en iPad! Vooral mijn iPhone heeft elke maand wel weer een ander hoesje. Ik verveel me nu eenmaal snel.. De meeste koop ik op internet en mijn absolute favoriet op het gebied van accessoires is Gelaskins. Zij maken niet zomaar cases en hoesjes! Nee, zij maken kunst. En met die kunst maak jij kunstwerken van je smartphone, iPad, laptop en nog veel meer!

Wat zijn Gelaskins?

Gelakins.com is geen webshop voor cases en accessoires. Wat het eigenlijk is, is een kunstgalerij met artprints van klassiek tot popart of met kleurige patronen of in zwart & wit. Er is voor ieder wat wils om zijn persoonlijke stijl te uiten. De artprints worden afgedrukt op een soort sticker die je op je apparaat naar keuze kunt plakken. Dit op de voor- en achterkant. Ze worden geleverd op een groot stickervel.

De Gelaskins zijn vrij dik en van luchtdoorlatend materiaal waardoor ze makkelijk glad te strijken zijn. Dit voorkomt luchtbelletjes. Ook is de sticker weer los te trekken zonder dat er lijmresten achter blijven. Hierdoor kan je tijdens het plakken makkelijk corrigeren en is de Gelaskin zelfs opnieuw te gebruiken! Met de matching wallpaper loopt de Gelaskin op je appraat over in je scherm waardoor het een prachtig geheel vormt. De wallpaper wordt je na je bestelling gemaild of je kan hem op de website downloaden.

Producten

De artprints zijn voor allerlei apparaten te bestellen. Bij smartphones kan je kiezen uit elk model iPhone en de meeste Samsung en Blackberry modellen. Ook hebben ze skins voor iPadsiPodslaptops en de Kindle e-reader. Ze zijn zelfs beschikbaar voor je Beats of Apple TV! Als je een artprint erg mooi vindt kan je hem ook op een canvas voor aan de muur bestellen.

Gelaskins verkoopt ook een hardcase voor de iPhone, de Samsung Galaxy S3 en S4. Voor mijn iPhone heb ik al meerdere hardcases gehad zoals Picnic, Hummingbird, London Words en Calligraphy. Om mijn telefoon heb ik liever een hard hoesje omdat ik hem nogal eens laat vallen..

Om mijn iPad 3 heb ik momenteel Bloom. Ik heb deze skin altijd zo mooi gevonden! Het is echt alsof je met een kunstwerk rondloopt in plaats van een tablet. Binnenkort krijg ik een iPad Air en natuurlijk ben ik al druk op zoek naar een nieuwe Gelaskin. Ik twijfel nog tussen een heleboel artprints. Een paar van mijn favorieten zijn La VenitienneGardening, Garden en Murder Scene.

Create Your Own

De laatste tijd ben ik vooral geobsedeerd door de Create Your Own optie op de website. Hier kan je alle mogelijke hardcases en skins personaliseren met je eigen foto’s. Ja, ook hier komt mijn obsessie met The Killing weer naar boven.. Haha, ik kan er ook niks aan doen! Ik moest mijn liefde voor die serie gewoon uiten in een paar nieuwe cases voor mijn iPhone. Ik heb cases gemaakt van Joel Kinnaman, Mireille Enos en Linden en Holder samen.

Het maken van de case of skin is super simpel. Zo lang de afbeelding maar van hoogwaardige kwaliteit is, dan is het een kwestie van de afbeelding naar de juiste plek verslepen en bestellen maar! Je kan gelijk ook een matching wallpaper creëren met de foto. Als je een account aanmaakt kan je projecten opslaan om er later verder aan te werken en kan je favoriete artprints opslaan om ze makkelijk terug te vinden.

Prijs

Je hebt een iPhone skin al voor 15 dollar (10 euro) en een hardcase voor 35 dollar (25 euro). iPad en laptop skins zitten op 30 dollar (21 euro). De prijzen zijn dus heel redelijk! Natuurlijk komen er nog verzendkosten bij. Gelaskins zit in Toronto, Canada, maar ze hebben wereldwijde verzending. De verzending kan met USPS (US post) of met UPS (internationale pakketdienst). De gewone post duurt zo’n vier weken, maar dit kan dan ook al vanaf 4 dollar (3 euro). Als je echter ongeduldig bent (zoals ik), kies je voor UPS voor 20 dollar (15 euro) en dan heb je je pakje binnen een week. Met UPS krijg je ook een trackingnummer zodat je je pakje niet kwijtraakt. Houdt wel rekening met douanekosten! Bij mijn bestellingen is me opgevallen dat dit varieert tussen de 15 en 30 euro per keer (hangt van de grote van het pakje af).

 

Leave a Reply