DSK Jewelry!

Bubbi Necklace

Bubbi Necklace

Mijn DSK Jewelry is binnen! En natuurlijk moet ik dat even vermelden op mijn blog. DSK Jewelry is gestart door en bestaat uit  Stephanie Nguyen. Ze woont in Seattle, Washington en maakt alles zelf met echt Swarovski kristal.

Ik heb twee kettingen en een armbandje besteld. De ‘Bubbi Necklace’, ‘Moonlight Necklace’ en het ‘Twilight’ armbandje. Ja, ja geïnspireerd door het kristallen hartje dat Bella van Edward krijgt in Twilight. Steph was ook nog zo lief er een extra hartje bij te doen (de paarse in de foto hierboven). De schat! Hierdoor kan ik helemaal mixen en matchen! Zoals ik ook gedaan heb voor de foto’s.

Moonlight Necklace

Moonlight Necklace

Twilight Bracelet

Twilight Bracelet

Ik moest dit natuurlijk even met jullie delen. Het zijn echt fantastisch mooie sieraden. De foto’s doen ze geen recht aan! Als je ze op haar website of blog besteld, dan heb je ze na ongeveer 3 weken binnen. De verpakking was ook helemaal leuk! Het zat in geel glitterpapier gewikkeld, elk sieraad in een apart kantje zakje en ze had er zelfs een zakje snoepjes bij gedaan! Ga dus snel naar DSK Jewelry als je meer van haar collectie wilt zien.

Leave a Reply