De Sleutel Tot Een Zuivere Huid

Iedereen wil een perfecte huid toch? One can dream.. Maar je kan heel dicht in de buurt komen met de juiste verzorging! Ik hoor zo vaak misvattingen over hoe je je huid moet verzorgen, te vaak. Daarom heb ik dit filmpje gemaakt waarin ik uitleg hoe ik mijn huid verzorg en hoe ik echt een verbetering heb gezien sinds ik beter voor mijn huid zorg! Ook zit er een leuk receptje in voor fairy water.. Enjoy!

6 thoughts on “De Sleutel Tot Een Zuivere Huid

  1. Pingback: Stomen: de sleutel tot een zuivere huid | Low Budget Beauty

  2. Wat een super leuk filmpje! Je hebt een heel fijne stem om naar te luisteren, relaxed en duidelijk. Ook gaaf om te zien dat je de Aziatische manier volgt om je gezicht te verzorgen, misschien moet ik dat ook maar eens proberen. Ben alleen een beetje bang dat al die verschillende producten mijn toch-al-gevoelige/geïrriteerde huid nóg meer gestrest maak. Heb jij daar last van gehad?

  3. Ik moet zeggen dat mijn huid echt super gevoelig is. Ik heb zelfs vaak last van allergische uitslag >_< Maar tot nu toe reageert mijn huid juist heel goed op deze producten! 😀 Het blijft toch een beetje uitproberen wat voor jou werkt.. Bedankt voor de complimenten!

  4. Cacao heeft volgens mij ook een positief effect op rimpels. Maar vooral goed hydrateren, niet roken en voorzichtig zijn met zon werkt nog altijd het beste! ^_^

  5. Pingback: Review: Olaz Regenerist 3-zone Treatment Cream & 3-zone Super Serum |

Leave a Reply