Aankopen In Februari

Maskertjes

Maskertjes van Dr. Van Der Hoog en Nivea

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben de afgelopen maand flink aan het shoppen geweest! Zo heb ik mijn hele make-up collectie eens uitgezocht, oude dingen weggegooid en wat dingen vervangen, maar ben ik ook weer allerlei nieuwe producten aan het uitproberen. Zo heb ik weer genoeg ideeën voor reviews en filmpjes! Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind het heerlijk om van andere mensen te horen wat ze na een shopping trip hebben opgepikt, het brengt me altijd weer op ideeën. Daarom dacht ik alvast enkele van mijn aankopen van de afgelopen maand met jullie te delen.

Oogschaduw Maxfactor

Maxfactor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow in 3: Coffee en 5: Pearl Beige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb vooral veel van mijn oude oogschaduw palletjes weggegooid omdat ik over sommige ervan toch niet tevreden was over de duurzaamheid. Of ik was de kleuren gewoon beu. Ik wil dan ook weer veel gaan experimenteren met nieuwe kleuren en nieuwe merken. Deze van Maxfactor heb ik meegenomen omdat ik er goede dingen over had gehoord. De oogschaduw is vloeibaar en heel makkelijk met de vingers aan te brengen. De kleuren Coffee en Pearl Beige zijn heel goed samen te gebruiken. Vooral de Pearl Beige is mijn favoriet. Je kan hem ook als highlighter gebruiken op je jukbeenderen en neus. Ik heb ze nu een paar keer gebruikt en ze blijven super goed zitten. De hele dag zonder zelfs maar een lijntje erin te krijgen!

Maybelline Lipgloss

Maybelline Colorsensational Luscious Lipgloss in 610: Cherry Bloom en 350: Berry Bella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik nam deze Maybelline lipgloss eigenlijk vooral mee omdat ik ze er zo schattig uit vond zien. Ik had er niet zo ontzettend veel van verwacht door de prijs, maar de kleurtjes spraken me gewoon aan. Tot nu toe vind ik ze geweldig! De gloss hydrateert je lippen heel goed. Zelfs als ik het opdoe op hele droge lippen blijven ze heel zacht. Vooral de Cherry Bloom vind ik heel mooi. De kleurtjes zijn heel natuurlijk maar geven toch dat beetje extra. Heel geschikt dus voor dagelijks gebruik.

Powder Foundation

Maxfactor Facefinity Compact Foundation in 02: Ivory

 

 

 

 

 

 

 

Ik hou van een matte finish als het gaat om foundation en probeer daarom vaak compact poeders uit. Met Powder Foundation heb ik niet zo veel ervaring. Toch wilde ik het graag eens uitproberen. Deze van Maxfactor sprak me aan door de textuur en teint. Ik heb het een paar keer geprobeerd en tot nu toe ben ik tevreden. Het houdt me lang mat, maar niet op een onnatuurlijke manier. Wel heb ik gemerkt dat het belangrijk is om het met een goede kwast licht aan te brengen. Het wordt anders snel te dik en daardoor te donker voor mijn gezicht.

BBcreams

L’Oreal Nude Magique BB Cream, Skin79 SuperPlus Triple Functions BB Cream, Missha Cho Bo Yang BB Cream

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn huid is een drama de laatste tijd! Ik word er gek van! Pukkeltjes, huidirritaties, allergische uitslag.. Ik heb alles tegelijk de afgelopen maanden. Ik denk dat veel ervan door stress komt, maar toch doe ik er alles aan om mijn huid goed te zuiveren en hydrateren. Ook daarom ben ik aan het experimenteren met BB Cream, oftewel Blemish Balm. Het camoufleert en verzorgt onzuiverheden en huidirritaties tegelijk. Het is de laatste tijd echt een life safer! Tot nu toe ben ik deze drie aan het uitproberen van L’Oreal, Skin79 en Missha. Ik experimenteer met de applicatie ervan en wat het beste voor me werkt. Ik wil er zeker nog meer uitproberen! Zo heb ik er nog een van Missha en een van Dr. Jart besteld. Ik ben gek op deze BB Cream Webshop trouwens! Ik ben nog druk aan het experimenteren met deze crèmes, maar binnenkort kunnen jullie hier een uitgebreide post met filmpje over verwachten.

YSL

Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch Concealer en Poudre Sur Mesure

 

 

 

 

 

 

 

Dit is wel mijn meest extravagante aankoop van de afgelopen tijd geweest.. Ik heb al zoveel verschillende concealers en face powders uitgeprobeerd en ik wilde nu toch eens investeren in wat kwaliteit. Ik heb altijd hele goede dingen gehoord over de Touche Eclat lijn van YSL en ik heb het van een vriendin een paar keer geprobeerd. Het is een prachtige concealer tegen de donkere kringen onder mijn ogen waar ik toch altijd last van heb. Hij is ook geweldig als highlighter op je jukbeenderen, kin, neus en net onder de wenkbrauwen. Het poeder is een mooie finishing powder na bijvoorbeeld BB Cream. Het maakt wat matter en geeft een prachtige natural glow. Ik ben er heel blij mee!

Serums

The Body Shop Vitamin E Moisture Serum en Olaz Regenerist 3 Zone Super Serum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met serums heb ik nog niet zoveel ervaring. Maar omdat ik nu mijn huid extra goed wil verzorgen ben ik er een paar uit gaan proberen. Het Vitamin E serum van The Body Shop werd me aangeraden door een vriendin, maar ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik ervan vind. In combinatie met mijn dag- of nachtcreme vind ik het namelijk vaak gaan ‘schilferen’. De Olaz vind ik tot nu toe heerlijk, maar hij is dan ook een stuk prijziger. Hij voelt zijdezacht aan en hydrateert heel goed. Ik blijf ze uitproberen en zal er later zeker nog een review over maken.

Tea Tree Foaming Cleanser

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat ik een The Body Shop klantenkaart heb mocht ik een cadeautje uitzoeken voor mijn verjaardag. Toen ik het Vitamin E serum kocht, heb ik deze Tea Tree Cleanser ook meegenomen. Ik wilde het eens uitproberen. Toe nu toe ben ik erg tevreden. Ik hou van foam cleansers en gebruik ze over het algemeen elke ochtend. Het is een echte oppepper voor je huid als je net wakker bent. Ik vind hem heerlijk aanvoelen en het geeft echt een gezuiverd gevoel. Ook matteert het je huid. Pas wel op als je een droge huid hebt, dan kan deze variant wat heftig zijn.

Maskertjes

Maskertjes van Dr. Van Der Hoog en Nivea

 

 

 

 

 

 

 

Onderdeel van mijn ‘huidzuiveringsplan’ is ook het uitproberen van nieuwe gezichtsmaskertjes. Normaal doe ik dit al enkele keren per week. Ik heb er al zoveel gebruikt, ook van drogisterijmerken, maar ik kom toch altijd terug bij Dr. Van Der Hoog. De goedkopere blijven me altijd tegenvallen. Dr. Van der Hoog heeft echter een tijd terug al hun gezichtsmaskers veranderd en veel ervan had ik nog niet geprobeerd. Ik ben ze nu voor jullie allemaal aan het proberen, ook een paar van Nivea, en ik zal een filmpje maken over mijn favorieten!

My Spring It

My Spring It

 

 

 

 

 

 

 

Ik weet niet hoe bekend dit intussen is bij iedereen, maar de Spring It bestaat al een tijdje. Ik had er dan ook al veel over gehoord, maar het nog nooit uitgeprobeerd. Eindelijk heb ik er dan toch twee besteld en ben ik ze aan het testen. Voor wie niet weet wat het is, het is een soort veer die je buigt en dan in een draaiende beweging over je gezicht rolt. Hier kan je op een subtiele manier gezichtshaar mee verwijderen bij bijvoorbeeld je wenkbrauwen en je bovenlip. Ik ben hem aan het uittesten en er komt zeker een review over.

Silver Shampoo

L’Oreal Professional Silver Shampoo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last but not least ook nog iets voor het haar. Afgelopen maand heb ik mijn haar weer laten verven. Ik laat het blonderen, maar dan met folies zodat er allemaal fijne plukjes door zitten. Dit geeft een heel natuurlijk effect. Ik vond mijn haar echter te goud worden de laatste tijd, ik vind een meer platina gloed mooier, daarom heb Ik ook nog een spoeling laten doen die het haar meer ‘zilver’ maakt. Ik had ook veel punten gespaard met mijn klantenkaart en heb daarmee deze Silver Shampoo van L’Oreal Professional heel goedkoop aangeschaft. Het onderhoudt de platina gloed van mijn blonde haar zodat het niet zo goud wordt. Ik was mijn haar om en om met mijn John Frieda Sheer Blonde Go Blonder shampoo en deze. Ik gebruik hem dus ongeveer 2 keer per week. Het werkt goed!

Ik hoop dat jullie dit een beetje leuk vonden! Het waren uiteindelijk wel heel veel foto’s.. Goed van je als je tot hier bent gekomen dus, lol! Ik ben dan ook flink aan het shoppen geweest. Binnenkort kunnen jullie weer filmpjes verwachten!

xxx

Leave a Reply