Natural Beauty – No Make-Up Look

“Hoe doen ze dat toch?”, denk ik altijd als ik naar veel Hollywood films kijk. Hoe krijgen ze ze die no make-up look toch zo perfect? Zoals Natalie Dormer in The Tudors, Keira Knightley in Pride & Prejudice of Kristen Stewart in Twilight. De dames zien er altijd zo natuurlijk mooi uit dat het lijkt of ze geen make-up op hebben. Al weten we wel beter natuurlijk.. Die films hebben me geïnspireerd een natural beauty look te creëren. Ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als dat ik het leuk vond deze look te creëren  Laat me weten waar jij deze look zou dragen. Op school? Naar je werk? Of juist op een date..?

Make-up in dit filmpje

BB Cream: Skin79 Super+ Hot Pink

Concealer: Sonia Kashuk concealer palette 07 Hidden Agenda

Poeder: Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder

Wenkbrauwpotlood: MAC Brunette Veluxe Brow Liner

Primer: Too Faced Shadow Insurance

Oogschaduw: MAC Blanc Type matte, MAC Phloof! frost en MAC Wedge matte

Mascara: Max Factor Masterpiece High Definition Mascara

Lipstick: Benefit Silky Finish Lipstick good-to-go

Leave a Reply